Text

Vårt team

Rehabilitering av bad i Volda
Klart du kan få i både pose og sekk!

Text

Sentrum Rør AS i Volda er ekspert på rehabilitering av bad. Våre medarbeidere er ikke bare sertifiserte, dyktige håndverkere - de er veldig hyggelige også. Kundeservice er en viktig del av det vi leverer. Som kunde skal du kunne stole på oss og vite at du får gode råd og høy fagkompetanse i alle ledd. 


Som sertifisert lærlingbedrift er vi stolte over å videreføre våre kunnskaper, slik at den høye kompetansen i bransjen opprettholdes også i fremtiden. Kontakt oss i dag på 700 78 882 for en hyggelig prat om varmeanlegg og bad!

Image
Text

Løsninger

Ingen våtrom er like. Skal du starte rehabilitering av bad og trenger tips til løsninger som både ser bra ut, er innenfor dine økonomiske rammer og som også har høy brukervennlighet? Vi kan hjelpe deg med å finne løsninger som passer - snakk med Sentrum Rør AS!

Image
Text

Effektivitet

Våre rørleggere jobber effektivt og ryddig. Fordi vi kan faget og har de riktige kvalifikasjonene, ser vi raskt hvilken løsning som skal til for profesjonelle og varige resultater. Vår effektivitet går derimot aldri på bekostning av kvalitet. Du får det beste resultatet - hver gang.

Image
Text

Service

Håndverkere er avhengige av fornøyde kunder for å få anbefalinger videre. Og anbefalingene kommer når vi leverer en jobb av høy kvalitet sammen med god kundeservice. Vi lytter til dine ønsker og vil gjøre vårt ytterste for imøtekomme dine behov. Ta kontakt for en prat om rehabilitering av bad i Volda du også! 

Image
Text

Telefon

700 78 882

Image
Text

Besøksadresse

Heltnevegen 19 6100 Volda 

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon