Om oss

Eksperter på varme og sanitær i Volda.

Alltid til tjeneste

Sentrum Rør AS har levert tjenester innen varme og sanitær i Volda i en årrekke. Enten du trenger hjelp til ditt private hjem eller til et større byggeprosjekt, er vi en pålitelig og profesjonell samarbeidspartner. 

Vår erfaring og våre sertifiseringer er din garanti for høy kvalitet. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Anbefalinger

Når du skal velge håndverker trenger du noen som kan faget sitt og noen du kan stole på. Men hvordan vet du at vi faktisk kan det vi sier? Jo, ved å spørre våre kunder. Anbefalinger fra tidligere kunder er viktige for oss - og anbefalinger får vi fordi vi gjør en god jobb. Spør oss gjerne om referanser.

Erfaring og kunnskap

For alle jobber innen våtrom, varme og sanitær er det viktig å bruke fagfolk med de rette sertifiseringene. Hos Sentrum Rør AS forholder vi oss til enhver tid til gjeldende forskrifter og sørger for at du får en installasjon, reparasjon eller et komplett våtrom av beste kvalitet.

Trenger du råd eller tips er det vår erfaring som teller! Spør oss gjerne om alt innen våtrom, varme og sanitær i Volda.

Garantier

Hos oss får du garanti på både materialer og arbeid. Når du først har fått et tilbud fra oss, kan du være trygg på at det er denne prisen du skal forholde deg til. Skulle det dukke opp behov eller ønsker for endringer utover opprinnelig avtale, vil vi alltid få en godkjenning fra deg først. Samtidig ønsker vi å forsikre deg om at alle våre ansatte er sertifiserte innen sitt fag. Du får det beste resultatet - hver gang.