Tjenester

Alt innen bad og våtrom i Volda

Høy kvalitet i alle ledd

Tjenester

Sentrum Rør AS er ekspert på våtrom i Volda. Men visste du at vi også tilbyr komplette løsninger for varme? Vannbåren varme, varmekabler eller varmtvannsberedere - alt får du hos oss.

Enten du skal pusse opp badet eller legge varmekabler i gangen - når det gjelder varme, bad og våtrom er Sentrum Rør AS et sikkert valg.

Våtrom

For våtrom stilles strenge krav til kvalitet, og det lønner seg å velge en håndverker med erfaring og ekspertise. Da får du jobben gjort forskriftsmessig korrekt fra starten av. Sentrum Rør AS et trygt valg for ditt våtrom. I tillegg til høy standard både på materialer og håndverk, garanterer vi at du vil bli fornøyd med vår effektive og ryddige arbeidsmetode.

Varmeanlegg

Sentrum Rør AS er totalleverandør av varmeløsninger for ditt hjem. Vi har et stort utvalg produkter fra anerkjente leverandører, og våre dyktige fagfolk gjør hele jobben for deg. Snakk med oss om:

Vannbåren varme

Varmepumper

Varmekabler

Varmtvannsberedere

Reparasjoner

Skulle uhellet være ute er vi ikke langt unna. Enten det er snakk om en kran som drypper, reparasjon av varmeanlegg eller en vannlekkasje som haster, kan vi i Sentrum Rør AS i Volda hjelpe. Vår servicebil inneholder alt av utstyr som trengs for effektive og holdbare reparasjoner. Kontakt oss for en prat om reparasjoner av rør, sanitær, varmeanlegg og våtrom.